SKUADRA imageSKUADRA imageSKUADRA image
NJOFTIM,
TË NDERUAR SPORTDASHËS SHIPKOVICAS,
PËR T'IU MUNDËSUAR FËMIJËVE TË MOSHAVE 11,12 DHE 13 VJEÇ QË TË TRAJNOJNË FUTBOLL ME FORMACION 7/7 DHE TË GAROJNË NË LIGËN E FËMIJËVE NË RAJONIN E POLOGUT PRA-TETOVËS ME TË GJITHA KLUBET TJERA TË LIGËS SË FËMIJËVE  DUHET TË PLOTËSOHEN DISA KUSHTE: 

1. NJË ARSIMTAR I EDUKATËS FIZIKE
2.KONTROLLI SISTEMATIK MJEKËSOR
3.FUSHA E SPORTIT TË SHËNDROHET
NË DIMENZIONET SI NË FOTOGRAFINË E PUBLIKUAR MË LARTË
4.PAJISJET ADEKUATE PËR FUTBOLL
ETJ.
JU FALEMENDEROJM PËR MIRKUPTIM,
KËSHILLI I SHOQATËS
KLUBI I FUTBOLLIT SHIPKOVICA
F.SHIPKOVICË TETOVË

I BUILT MY SITE FOR FREE USING