- mirësevini - добродојдe - welcome -

SHOQATA KLUBI I FUTBOLLIT SHIPKOVICA

STATUTI I SHOQATËS KF SHIPKOVICA SQ-pdf

Mëso më shumë

ANTARSIMI

Antarsimi ne shoqate behet ne menyre vullnetare

Mëso më shumë
SKUADRA imageSKUADRA imageSKUADRA image
NJOFTIM,
TË NDERUAR SPORTDASHËS SHIPKOVICAS,
PËR T'IU MUNDËSUAR FËMIJËVE TË MOSHAVE 11,12 DHE 13 VJEÇ QË TË TRAJNOJNË FUTBOLL ME FORMACION 7/7 DHE TË GAROJNË NË LIGËN E FËMIJËVE NË RAJONIN E POLOGUT PRA-TETOVËS ME TË GJITHA KLUBET TJERA TË LIGËS SË FËMIJËVE  DUHET TË PLOTËSOHEN DISA KUSHTE: 

1. NJË ARSIMTAR I EDUKATËS FIZIKE
2.KONTROLLI SISTEMATIK MJEKËSOR
3.FUSHA E SPORTIT TË SHËNDROHET
NË DIMENZIONET SI NË FOTOGRAFINË E PUBLIKUAR MË LARTË
4.PAJISJET ADEKUATE PËR FUTBOLL
ETJ.
JU FALEMENDEROJM PËR MIRKUPTIM,
KËSHILLI I SHOQATËS
KLUBI I FUTBOLLIT SHIPKOVICA
F.SHIPKOVICË TETOVË

LICENSIMI

KUSHTET E LICENSIMIT PER TRAJNER UEFA-C FFM_PDF

Mëso më shumë
LISTA E KLUBEVE  PJESMARËSE    
NË LIGËN E  POLOGUT 


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

TABELA image
LIVADHI I MADH - MALËSIA PARK

LIVADHI I MADH - MALËSIA PARK

SI TË SHËNDËROJM KËTË LEDINË TË BUKUR TË FSHATIT TONË NË NJË , STADIUM, QË DO TË ISHTE NË SHËRBIM TË BANORËVE TË FSHATIT TONË TË RINISË TË FËMIJËVE DHE TË SË ARDHMES SPORTIVE TË TYRE SI DHE NË PËRGJITHËSI,NJË SHKOLLË FUTBOLLI ME STADIUM DHE AMBULANTË VENDPARKIM PUSHIMORE ETJ. DO TË ISHTE E MIRRËSEARDHU PËR TË GJITHË DHE LE TA EMËROJM ME EMRIN MALËSIA PARK -F.SHIPKOVICË,TETOVË

Mëso më shumë
  • Shipkovica, Tetovë, Maqedonia e Veriut
  • kf.shipkovica@gmail.com

I BUILT MY SITE FOR FREE USING