LIVADHI I MADH - MALËSIA PARK

LIVADHI I MADH - MALËSIA PARK

SI TË SHËNDËROJM KËTË LEDINË TË BUKUR TË FSHATIT TONË NË NJË , STADIUM, QË DO TË ISHTE NË SHËRBIM TË BANORËVE TË FSHATIT TONË TË RINISË TË FËMIJËVE DHE TË SË ARDHMES SPORTIVE TË TYRE SI DHE NË PËRGJITHËSI,NJË SHKOLLË FUTBOLLI ME STADIUM DHE AMBULANTË VENDPARKIM PUSHIMORE ETJ. DO TË ISHTE E MIRRËSEARDHU PËR TË GJITHË DHE LE TA EMËROJM ME EMRIN MALËSIA PARK -F.SHIPKOVICË,TETOVË

Mëso më shumë
I BUILT MY SITE FOR FREE USING